Madenler Ortaokulu


Vizyon: Milli ve manevi değerlerin bilincinde olan,bilimsel gelişmelerin ışığında öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.

Misyon: Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek, bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, bilim ve teknolojiden faydalanmasını bilen, katılımcı, paylaşımcı, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, bulunduğu ortamda kendini kabul ettirebilen, sosyak-kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren ve üst öğrenime donanımlı olarak gidebilecek bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 1-2012 Yılı Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası İlçe Birinciliği 2-2012 Yılı 23 Nisan Voleybol Turnuvası Yıldız Kızlar İlçe Birinciliği. 3-2012 Yılı 23 Nisan Voleybol Turnuvası Yıldız Erkekler İlçe Birinciliği. 4-2011 – 2012 Eğitim Öğretim yılı SBS ilçe birinciliği.

Saatler: 08:30 - 12:00 13:00 - 15:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0252 572 24 51

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://madenlerortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Madenler Mah. Yatağan MUĞLA

Öğretmen :16
Öğrenci :119
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1137
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Madenler Mah. YATAĞAN/MUĞLA

Adres - Madenler Mah. Yatağan MUĞLA

Ulaşım OKULUMUZUN İL VE İLÇE MERKEZİNE YAKIN OLMASINDAN DOLAYI ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR. ULAŞIM KARAYOLUYLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 28 KM. İLÇE MERKEZİNE İSE 3 KM. UZAKLIKTADIR